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DIPLOMATIC CONFERENCE TO ADOPT A MOBILE EQUIPMENT
CONVENTION AND AN AIRCRAFT PROTOCOL

(Cape Town, 29 October to 16 November 2001)

INTERPRETATION CLAUSE TO BE ADDED TO ARTICLE 52
OF THE CONVENTION AND FORMER ARTICLE XVII ON TERRITORIAL UNITS

(Presented by Canada and China)

Article 52 of the Convention — Former Article XXVII of the Protocol

4, If by virtue of a declaration under this Article, the Convention and Protocol extend to one
or more territorial units of a Contracting State:

a) the debtor is considered to be situated in a Contracting State only if it is
incorporated or formed under a law in force in a territorial unit to which the Convention and Protocol
apply or if it has its registered office or statutory seat, centre of administration, place of business or
habitual residence in a territorial unit to which the Convention and Protocol apply;

b) any reference to the location of the object in a Contracting State refers to the
location of the object in a territorial unit to which the Convention and Protocol apply; and

c) unless otherwise provided in a declaration, any reference to the administrative
authorities in that Contracting State shall be construed as referring to the administrative authorities in a
territorial unit to which the Convention and Protocol apply and any reference to the national register or to
the registry authority in that Contracting State shall be construed as referring to the aircraft register or to
the registry authority in force in the territorial unit or units to which the Convention and Protocol have
been extended.
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